GIF wedstrijd

GIF wedstrijd


Nicolas Fong

ANIMA en LeSoir.be organiseren een wedstrijd voor geanimeerde GIFs. Tijdens de 38e editie van ANIMA (1-10 maart 2019) mogen tien laureaten hun geanimeerde GIF voorstellen op de cultuurpagina van de website van Le Soir. Er valt dus elke dag een nieuwe GIF te ontdekken !

De jury bestaat uit Vincent Quittelier (webredacteur van de cultuurpagina Le Soir+), Didier Stiers (film- en muziekrecensent van Le Soir) en het team van ANIMA.

Hoe deelnemen ?

Internauten en animators hebben tijd tot 1 februari 2019 om hun GIFs bij ANIMA in te dienen. Om voor de wedstrijd in aanmerking te komen moet de GIF volledig door de kandidaat geanimeerd en vrij van rechten zijn. De winnaars dienen zich akkoord te verklaren met een publicatie van hun GIF tussen 1 en 10 maart 2019 op de websites en sociale netwerkpagina’s van het ANIMA festival en zijn partner Le Soir.

Stuur uw (geanimeerde) GIFs vóór 1 februari 2019 naar gif@animafestival.info. De winnaars ontvangen schriftelijk bericht tijdens de week van 18 februari 2019.

Prijzen

  • Publicatie van de GIF en info over zijn maker op de cultuurpagina van de website van Le Soir ;
  • Een gratis accreditatie voor professionals die toegang geeft tot alle voorstellingen van het 38e Anima Festival in Brussel.

Wij kijken uit naar uw creaties. Good luck !